Škola letenja - Smederevo · +381 (0)64 85 75 600 · Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. · www.pilotschool.rs

O školi

UL PILOT SCHOOL je osnovana 2012 godine. U UL PILOT SCHOOL se vrši obuka za sticanje Dozvole pilota ultralakog vazduhoplova , ovlaštenja  pilota aviona (ULA) i motornog zmaja (ULT), odnosno obuka za sticanje ovlašćenja instruktora letenja na ultralakom avionu ULA(I) i instruktora letenja na motornom zmaju ULT(I). Za pilote koji već poseduju važeću dozvolu,  predviđena je i vrši se obuka za upis tipa vazuhoplova. Ljudi koji rukovode školom poseduju bogato znanje ne samo o obuci pilota, već i o svim drugim aspektima vazduhoplovstva i avijacije. Godine iskustva u nastavi, stotine časova letenja u obuci pilota čine da UL PILOT SCHOOL i njen vrhunski nastavnički kadar bude Vaš pravi izbor da naučite vestine letenja prema najnovijim metodama obuke i uz maksimalnu bezbednost.

Pilotska škola UL PILOT SCHOOL ponudiće Vam i više od ovoga: u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi i u prijatnom okruženju, svaki naš učenik moći će maksimalno da razvije svoje letačke sposobnosti po najnovijim metodama obuke i uz maksimalnu bezbednost.

Pilotska škola UL PILOT SCHOOL je smeštena na Smederevskom aerodromu, koji se nalazi na 50 km  od Beograda. Pista dužine 1000 m I širene 60 m  omogucava laku i sigurnu obuku. Lako savladavanje obuke omogucva i predeo oko aerodroma bogat prirodnim orjentirima.

Nastavnički kadar

Goran Spasić

Goran Spasić, rođen 10.05.1970.godine
Vlasnik škole (HT)

Letačka ovlašćenja:

  • Pilot motornog zmaja ULT
  • Instruktor pilota motornog zmaja ULT(I)
  • Pilot ultralakog aviona ULA
Dragan Vrencev

Dragan Vrencev, rođen 01.07.1963.godine
Instruktor teorijske i praktične obuke

Letačka ovlašćenja:

  • Pilot ultralakog aviona ULA
  • Instruktor pilota ultralakog aviona ULA(I)
Vladan Cvetković

Vladan Cvetković, rođen 14.11.1971.godine
Instruktor teorijske i praktične obuke

Letačka ovlašćenja:

  • Pilot motornog zmaja ULT
  • Instruktor pilota motornog zmaja ULT(I)